Sunday, 13 November 2016

Tips Jimat Duit: Mesti ada Worthy Book!


Assalammualaikum dan hai.

Tips Jimat Duit: Mesti ada Worthy Book! l Neeza nak kongsikan kepada pembaca blog Neeza ini langkah untuk berjimat duit terutama untuk yang hidup di bandar seperti Neeza yang tinggal di Shah Alam ini. Kos hidup memang tinggi. Jadi kalau nak survive, memang kena ada voucher sebab voucher sangat memberi penjimatan yang besar. Neeza dah alaminya jadi Neeza tahu.

Tak tahu nak dapatkan voucher?

Meh Neeza ajar.


Untuk membeli belah seperti kecantikan, fesyen, dan kesihatan, you alls kena dapatkan Worthy Book ini. Dalam Worthy Book ini, ada 150 keping voucher dan penjimatan sehingga RM30 000!

Mana taknya, Boleh dapat barangan free, beli 1 percuma satu, diskaun sehingga 50% atau voucher tunai. Mana nak dapat penjimatan macam ini?

Dalam buku voucher ini, banyak kupon daripada jenama-jenama besar yang mempunyai banyak outlet di Malaysia ini seperti Himalaya, Marie France Bodyline, Supermodel's Secrets, Chirsty Ng Shoes dan banyak lagi.

Buku ini merangkumi:
Fashion, Eye Care, Eyelashes, Hair Care, Hair Salon, Hair Waxing, Hair Removal, Manicure, Pedicure. Skincare, Bodycare, Haircare, Slimming, Fitness, Spa, Massage, Facial, dan Online Shopping.

Macam-macam ada tau.

Nak tengok kandungan buku ini boleh RUJUK SINI

Harga untuk Worthy Book ini?

Tak mahal pun cuma RM25 sahaja. Serius, RM25 yang you alls laburkan ini sangat berbaloi-baloi. 

Dan buku ini sangat senang dan boleh didapati di:

laman web, Facebook, 7 Eleven, myNEWS.com, MPH Bookstore, Popular Bookstore, Books KINOKUNIYA, times, BORDERS dan easyStore.

Paling best buku edisi ini untuk 2 tahun. Yes, 2 tahun. 2016-2017


Jadi tak ada alasan lagi, tak boleh berjimat cermat dalam kecantikan sebab dah ada Worthy Book ini. Neeza sendiri pun tak sabar nak spend voucher Worthy Book lepas Neeza archieve berat badan ideal nanti.

Jom cepat-cepat dapatkannya sekarang!


Salam sayang.

6 comments:

  1. Bestnya... Thanks you for this info ;)

    ReplyDelete
  2. wahh best! byk benefit. tak rugi kalau beli utk RM25 tapi dpt beli mcm2 :p

    ReplyDelete
  3. Perghhh banyak benefit ni! rugila kalau tak grab.. Thanks share neeza

    ReplyDelete

No word verification needed. You are freely to drop any comments includes opinion and suggestion here. Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 JIAKREATIFELT.