Sunday, 15 February 2015

Tudung Bawal Gorgeous Dari @dbellehijab

*Assalammualaikum*

Akhir-akhir Neeza rasa mood Neeza asyik nak berbawal sentiasa. Then, tergila-gilakan pula itu material crepe. Al-maklumlah duduk dekat universiti ini, sentiasa juga teropong melihat trend terkini pelajar-pelajar u. Bila diperhatikan, memang viral sekarang ini tudung bawal crepe. Merata-rata tengok pergi kelas ke pergi cafe ke, memang ramailah pakai bawal crepe ini. Kalau tengok dekat Instagram pula, bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan. *sekali sekala berperibahasa, haha*

Hmm, apa yang best sangat dengan bawal crepe ini ya? Well, bagi Neeza mudah bentuk dan tak jarang macam bawal biasa seperti Kangaroo itu. Neeza memang dah tak ada dah material bawal biasa itu sebab rasa tak insecure langsung bila pakai. Habis itu selama ini pakai apa? Semester lepas, Neeza banyak pakai shawl. Sekarang ini shawl-shawl itu semua tersimpan rapi dalam bag bagasi. Kasihan. Ngeh ngeh.:-p
Oh ya, hari ini Neeza nak kenalkan satu instashop yang jual tudung bawal termasuklah bawal crepe. Pilihan Neeza tentulah @dbellehijab  Actually instashop ini milik best friend Neeza masa asasi dulu dan berkalobarasi dengan rakannya. Apa yang Neeza suka tentang @dbellehijab ini dia bukan setakat jual tudung bidang 45 tetapi juga ada bidang 48. Usually for me, I prefer bidang 48/50 kalau pakai tudung bawal ini.
totally love it! cantik sangat corak * nangis gembira*
Nak tahu tak pilihan corak bawal crepe yang macam mana Neeza suka? Neeza suka kalau corak itu jenis vintage ala English style gitu. That is my favourite! Fefeeling ala princess katakan. Hoho. Alhamdulillah dekat @dbellehijab ini banyak corak-corak yang cantik. Vintage ada, paisley ada, plain pun ada (cuma material bawal lain). Kalau nak tengok corak-corak tersebut, let's stalk @dbellehijab instagram. *kenyit mata*

Every month, they will try to launch new batch. Setiap batch pasti ada kelainan. Kalau korang nak tahu tudung bawal dari @dbellehijab ini sangatlah exclusive. Bukan tudung yang dijahit dari kilang tapi dijahit sendiri untuk menjaga standard dan kekemasan tudung buatan mereka. Fyi, their bawal always out of stock because every design is very limited edition. Kalau korang nak, kenalah grab cepat-cepat setiap kali mereka launch tau. Harga pun sangat affordable.

Oh ya! Tudung bawal buatan @dbellehijab ini tak payah gosak tau *yang macam Neeza pakai ini* Really suitable for student like me, yeah! Serius, Neeza memang puas hati dengan tudung @dbellehijab ini. Tak sabar nak tunggu batch seterusnya! Jom follow ramai-ramai di instagram @dbellehijab @dbellehijab @dbellehijab.

Whatsapp: 01125836546 

Salam sayang.
-Haneeza Mohamad-

3 comments:

  1. Arrgghhh ni nak beli ni. Tak ada lagi tudung ni dalam koleksi tudung ena. Must grab!

    ReplyDelete
  2. Memang cantik ni smua sis. Rambang je mata tgk ni. Yg sis pakai dlm gamba tu lawo. Anyway, free2 jemput ke blog saya untuk info2 kekal fit and slim.

    >>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

    ReplyDelete

No word verification needed. You are freely to drop any comments includes opinion and suggestion here. Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 JIAKREATIFELT.