Tuesday, 17 February 2015

Jom Cantik Dengan Nurraysa Beauty Collagen

*Assalammualaikum*

Hai semua. Hari ini Neeza nak kongsikan 1 rahsia dengan you alls semua. Big secret lah juga kan. Antara azam Neeza untuk 2015 ialah nak kulit yang flawless. Jadi salah satu azam yang Neeza nak buat dalam senarai itu, iaitu nak kulit putih flawless. Untuk memastikan misi ini berjaya, antara langkah yang Neeza ambil ialah amalkan collagen. I have decided to try out Nurraysa Beauty Collagen Whitening And Anti Aging Series.

Maka, sepanjang Neeza amalkan produk ini pada pertengahan Januari lalu, I can see a lot of improvement in my face especially. Seriously, I am really and totally in love this product so much. Memang best consume product ini. Mesti you alls curious kan dengan product ini. Let me tell you why.

Kandungan bahan dalam Nurraysa Beauty Collagen Whitening & Anti Aging Series ini ialah;

Collagen, Vitamin C, Kurma (sunah nabi), Pamogranate dan Sonus Lotus


Kelebihan mengamalkan Nurraysa Beauty Collagen Whitening & Anti Aging Series ini ialah;
  1. Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda
  2. Mampu membuang toksin dalam badan
  3. Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  4. Mencuci dan membina usus (detox)
  5. Mampu menguatkan akar rambut
  6. Mengurangkan kedutan dan garis halus pada wajah
  7. Mengatasi masalah sakit lutut
  8. Milk booster untuk ibu yang sedang menyusukan anak
  9. Melancarkan perjalanan darah

Golongan yang boleh amalkan Nurraysa Beauty Collagen Whitening & Anti Aging Series ialah;
  1. Lelaki dan perempuan 
  2. Remaja yang dah baligh
  3. Pesakit kanser
  4. Ibu mengandung 6 bulan ke atas
  5. Ibu yang menyusukan anak
  6. Golongan veteran

Jangan risaulah untuk amalkan produk ini kerana ia dihasilkan dan dikeluarkan oleh syarikat Islam Bumiputera (sokonglah produk tempatan, yeah!) dan Nurraysa Beauty Collagen telah disahkan halal dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. InshaAllah, tiada kesan sampingan bila consume produk ini.

Macam mana cara penggunaan produk ini? Senang sangat sebab inilah yang buat Neeza sangat jatuh cinta dengan produk ini. Amalkan 2 kali sehari, sebelum sarapan dan sebelum tidur. Hanya koyak sachet dan kemam sahaja. Tak payah nak bancuh atau telan kapsul *berita baik untuk orang yang jenis tak makan ubat*. Lepas itu kemam itu, minum segelas air kosong. Nak kesan yang lagi gempak dan maksima? Minum 3 liter air kosong sehari dan kurangkan kafein.
*Love Nurraysa*
Lihatlah! Alhamdulillah, my skin much better now. Weee~ suka sangat-sangatlah. *mula dah gediknya* Jerawat dan pori yang terbuka besar itu dah semakin mengecil. Kulit pun dah tak kusam sangat dan semakin cerah. Thumbs up untuk Nurraysa Beauty Collagen Whitening & Anti Aging Series. Terbaik.

Untuk info lagi lanjut, boleh like, follow dan hubungi laman tertera:


p/s: Promosi yang sedang berlangsung sekarang!


1 comment:

  1. Wah...
    Cun nye kulit wajah Neeza...
    Really flawless! :)

    ReplyDelete

No word verification needed. You are freely to drop any comments includes opinion and suggestion here. Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 JIAKREATIFELT.