Sunday, 23 March 2014

Syurga Shopping-Jom ke ANYS SYUHADA BOUTIQUE!

*Assalammualaikum*

Hai geng! Semalam Neeza ada sharing tempat shopping best nursing wear untuk mummy-mummy gorgeous kan? Hari ini Neeza nak habaq mai pula, tempat shopping yang sememangnya best dan awesome, iaitu semestinya ANYS SYUHADA BOUTIQUE! Yeah~ tanpa mengira jantina, tak kira lelaki dan perempuan, tanpa mengira umur, remaja dan belia, semua boleh shopping di Anys Syuhada Boutique ini tau!

Well, semalam kan, Neeza ada share jenama baju menyusu pertama di Malaysia, iaitu Feedmilk. KLIK SINI! Nak tahu tak, Feedmilk ini diasaskan oleh tauke Anys Syuhada Boutique ini sendiri, iaitu Kak Anys dan pasangannya, Encik Syafiq. Memang terbaiklah. Kagum dengan kak Anys dan pasangannya, muda-muda dah berjaya, ada butik dan jenama sendiri. Boleh dijadikan idola ini. Huhu. :3


So, hari ini, Neeza nak cerita pula pasal butik kak Anys sendiri. Butik ini ada jual macam-macam barang kot. Ada long dress, blouse-blouse yang memang up to date. Handbag, shawl, palazo dan skirt pun ada beb. Don't worry, ada macam-macam warna dan saiz ada. Ini yang Neeza suka dekat Anys Syuhada Boutique ini. Neeza pernah beli peplum warna pink masa raya tahun lepas. Amboi, kau ingat orang plus size tak boleh bergaya eh? Paling best peplum keluaran Anys Syuhada Boutique itu ada button comel di tengah. Jadi senang nak sarungkan. Time itu, peplum itu jadi hot selling kot! (Actually peplum itu untuk breast feeding mom, tapi ada ku kisah, yang penting high confidence bebeh! :-p )

Pakaian untuk lelaki pun ada. Don't worry, cik abang-abang semua boleh shopping dekat sini. Untuk couple-couple tak kiralah belum kahwin ke dah kahwin, nak cari baju sepasang untuk couple, pun ada dijual di sini. Huhu, sukalah itu. Neeza nampak you alls dah menyengih sampai ke telinga. :-p  Kan? Makanan macam biskut rainbow dan pepero stik pun ada dijual di Butik Anys ini. Serious, macam-macam dijual di bawah 1 bumbung. Sebabnya, Butik Anys pun berkonsepkan vendor, ada online shop lain juga ada di dalam butik kak Anys. Tapi kena walk in Anys Syuhada ini sendirilah. Memang puas dan terbaik beb! Tetapi butik ini pun ada buat online bisnes. Dah lama kot mereka ini buat online bisness. Jadi, kalau you alls nak order online pun boleh. Pstttttt...... lupa nak bagitahu! Rajin-rajin jenguk Fanpage mereka, mereka rajin juga buat sales, dan paling awesome, ada tips panduan pemakaian yang sangat berguna juga okeyh! Let's check it ouuuuuuttttt..........!!!

INSTAGRAM: @by_anyssyuhada
WHATSAPP : 013-4867221


Tunggu apa lagi?? JOMMMMMMM SHOOOPPPIIIINGGGGGGGG !!!


Salam sayang.
-Haneeza Mohamad-


p/s: Mood: Tengah skodeng-skodeng juga tunggu butik ini buka slot untuk vendor. Serious butik ini meriah, happening and really potential. Memang bertuah kalau dapat jadi one of the vendor of Anys Syuhada Boutique. Well, boleh perkembangkan bisnes online Neeza ini kan. Huhu~ :3

No comments:

Post a Comment

No word verification needed. You are freely to drop any comments includes opinion and suggestion here. Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 JIAKREATIFELT.