Saturday, 22 March 2014

The Best Nursing Wear- Let's FEEDMILK!

*Assalammualaikum*

Siapa yang suka shopping online? Hehe. Zaman dah canggih, for sure most of us pernah dan suka shopping online kan? As well as me. I really love shopping online so much. Shopping online ini tak adalah lenguh kaki dan tangan macam window shopping. Main-main klik, lepas itu terus dapat barang dari abang pos laju. Hikhik. Itu sebab Neeza awal bulan selalu fulus. Huhu~ :-p
Hari ini nak sharelah dengan kome semua, salah satu online shop yang jadi pilihan favourite Neeza untuk bershopping! Yeah, tak lain tak bukan ialah Butik Anys Syuhada. Serious, memang best kalau shopping dekat sini. Sangat-sangat friendly tau~



Nak tahu tak baru-baru ini Butik Anys Syuhada ini telah mengeluarkan jenama sendiri, koleksi pakaian ekslusif special untuk ibu-ibu menyusu di luar sana. Dalam bahasa Inggerisnya, nursing wear lah. Feedmilk ini adalah satu jenama baju menyusu PERTAMA di Malaysia okeyh!
Bajunya, masyaAllah memang cantik sangat-sangat. Nampak trendy, elegan dan exclusive gitu! Banyak warna candy-candy tau dalam koleksi Feedmilk ini. KLIK SINI! Rasa nak gigit-gigit saja. Comel sangat! Rugi kalau tak grab. Hehe. Biasanya baju menyusu dekat pasaran itu kan tak cantik, tak cun, buruk nauzubillah. Ibu-ibu menyusu pun malu nak pakai.


Akan tetapi?! Tetapi baju dari Feedmilk ini memang akan menyelesaikan masalah ibu-ibu menyusu yayyy! Kalau dah tak menyusu pun still boleh pakai baju ini saja-saja pergi high tea, majlis-majlis, pergi shopping tengok wayang pun boleh. Yang penting high confidence okeyh! Yeah~ Paling best, ada macam-macam WARNA dan SAIZ tau! Ya, berita baik terutama untuk orang yang plus size macam cheq! Confirm you alls suka kan dengar, kan? kan?
 

Tak percaya? Boleh view sendiri dan bolehlah kome semua shopping. Confirm rambang mata dibuatnya. Malah dekat Fanpage FeedMilk banyak berkongsi tips dan info untuk ibu yang menyusu. Jengah jangan tak jengah ya.  Lepas ini bolehlah you alls share berita gembira ini dengan ibu-ibu menyusu or bakal menyusu. Hah! Ada lagi nak beritahu ini!!!

BERITA BAIK!!
Feedmilk sedang buat contest di Fanpage mereka. KLIK SINI! Skroll dan cari status pada 10 Mac 2014. Mereka sedang mencari 31 PEMENANG! 30 orang pemenang bakal dapat hadiah TopUp dan 1 pemenang akan dapat baju exclusive FeedMilk. Jom ramai-ramai join sebelum diumumkan pada 31 Mac 2014. Dan untuk ibu-ibu yang ada anak itu, boleh cari status di Fanpage FeedMilk pada 21 Mac 2014, like dan komen, nama anak dan umurnya. Mana tahu rezeki anak, yang bertuah boleh dapat hadiah dari FeedMilk. Good luck semua!


Salam sayang.
-Haneeza Mohamad-

5 comments:

  1. nice idea baju ni..mmg boring pun, last sekali amy design sendiri & hantar dkt tailor

    but this one, really nice :)

    ReplyDelete
  2. @Mie Aimie fuyoooo... terbaiklah amy design sendiri.. ada bakat.. hikhik.. yeah... memang nice sangat baju dari FeedMilk, tak payah dah nak design sendiri, terus beli yang dah siap :D

    ReplyDelete
  3. saya ada menjual pakaian menyusu, peralatan & kelengkapan menyusu.
    fanpage fb : Azeramya
    blog : azeramya.blogspot.com.
    sudi-sudi lah singah ye.. mana tahu kalau berminat nak beli. tq

    ReplyDelete

No word verification needed. You are freely to drop any comments includes opinion and suggestion here. Thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 JIAKREATIFELT.